Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-01@22:14:20 GMT

چه زمانی باید به متخصص پوست و مو مراجعه کنیم؟

تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۲۴۸۶۷۳

چه زمانی باید به متخصص پوست و مو مراجعه کنیم؟

متخصص پوست و مو :

   ممکن است یک روز مقابل آینه متوجه چین و چروک اطراف چشم یا شوره سرتان شده اید. اولین نکته ای که به ذهنتان خطور کرده، مشاوره با متخصص پوست و مو بوده تا بتوانید علت آن را بدانید و خیلی زود برای درمان چین و چروک اطراف چشم و یا کنترل شوره سرتان راه چاره ای بیابید. البته باید این نکته را مدنظر داشته باشید که نباید در انتظار وقوع چنین اتفاقاتی بود تا اقدام به مراجعه به دکتر پوست و مو کرد بلکه باید اقداماتی جهت پیشگیری از آنها نیز انجام داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در رسیدگی به پوست و مو نباید افراط و تفریط کرد یعنی نه منتظر باشید تا علائمی نمایان شود تا مجبور به مراجعه به دکتر شوید و نه آنقدر در بهره بردن از کرم ها و مواد دیگر برای پیشگیری افراط کنید.

علائمی که باید به متخصص پوست و مو مراجعه کنیم:

یکی از علائمی که پس از مشاهده آن باید به متخصص پوست و مو مراجعه کرد التهاب و قرمزی در چشم است. این علامت به علت عفونت در چشم به وجود می آید و فضای اطراف چشم را نیز درگیر می کند و به محض مشاهده آن باید با دکتر پوست مشاوره کرد. از دیگر نشانه هایی که باید به متخصص پوست و مو مراجعه کرد شوره سر است. شوره سر سلول های مرده ی پوست هستند که به علل مختلفی از جمله استرس یا شستشوی کم مو ظاهر می شود و گاهی ممکن است سبب طاسی شود از این رو بی درنگ یک دکتر پوست و مو پیدا کنید. اگر متوجه شدید که ناخن های شما تغییر رنگ داده یا شکننده شده اند و پوسته پوسته می شوند حتی اگر این نشانه ها برای شما آزار دهنده نیست باید بدانید که زمان مراجعه کردن به یک متخصص پوست و مو رسیده است و باید هر چه زودتر در این رابطه اقدام کنید چرا که این علائم نشان دهنده کمبود مواد مغذی و یا اختلالات تیروئیدی در شما خواهد بود و دکتر به شما کمک می کند تا با تشخیص درست از ادامه روند بیماری جلوگیری نماید.

 شوره سر از نشانه هایی است که باید به متخصص پوست و مو مراجعه نمایید

وجود برخی بیماری ها مانند اختلال در سیستم ایمنی بدن و دستگاه گوارش می تواند با علائمی مانند زخم ها و آفت های دهانی ظاهر شوند از این رو با مشاهده این زخم ها بدون معطلی به مطب دکتر پوست مراجعه کنید تا خیلی زود در مسیر تشخیص و بهبود بیماری قرار بگیرید. در برخی مواقع گفته شده که افسردگی می تواند یکی از نشانه های بیماری پسوریازیس باشد که تشخیص آن پس از مراجعه به دکتر پوست و مو انجام شده و درمان خواهد شد.دکتر پوست خوب در شهر خود مانند دکتر پوست در شیراز را در سایت پی جو مشاهده نمایید. در صورت بروز آکنه، قارچ، زخم هایی که خیلی دیر بهبود پیدا می کنند، تغییر رنگ پوست، آفتاب زدگی های عمیق که ممکن است منجر به سرطان شوند، تغییرات غیرمعمول در خال گوشتی توصیه می شود که حتما به دکتر پوست مراجعه کنید اگزما، خارش در پوست، پوسته پوسته شدن، سوزش غیر طبیعی و نشانه هایی که روی پوست شما به طور ناگهانی و غیرطبیعی ظاهر می شوند نیز بدون معطلی نیاز به مشورت با متخصص پوست و مو دارد. نازک شدن غیرطبیعی تارهای مو، کم حجم شدن ناگهانی موها، آسیب به موها بعد از پردازش زیاد یا انجام اکستنشن مو از مواردی است که نیاز به مراجعه به متخصص پوست و مو بسیار ضروری است.

در ادامه به سایت پی جو میپردازیم که لیست کاملی از  پزشکان متخصص پوست و مو در شیراز ، اصفهان ، کرمان و سایر شهرهای ایران را به شما معرفی کرده است.

ظاهر شدن جوش و آکنه نیز از مواردی است که باید به سرعت به دکتر پوست مراجعه شود

معرفی پزشکان متخصص پوست و مو در سایت پی جو

   مراجعه به پزشک پوست مو کمک می کند تا از حاد شدن بیماری های پوست و مو جلوگیری نمایید و در همان ابتدا آن را کنترل و درمان کنید.

چنانچه برای رنگ کردن موها  از مواد شیمیایی استفاده می کنید و موهایتان شکل وز نامطلوبی پیدا کرده است یا بر اثر بی دقتی به پوست و موی خود آسیب رسانده اید، خوب است که برای مراجعه به متخصص پوست و مو به سایت پی جو سری بزنید و از پزشکان متخصص مشاوره بگیرید. سایت پی جو به معرفی پزشکان متخصص پوست مو پرداخته تا شما بتوانید با خیال راحت مسائل و مشکلات مربوط به پوست و مو خود را درمان نمایید. با مراجعه به سایت پی جو می توانید به لیست پزشکان متخصص پوست و مو دسترسی راحت و آسانی داشته باشید.لیست کامل پزشک متخصص پوست و مو در کرج ، تهران و سایر شهرهای ایرا ن را براحتی درسایت پی جو مشاهده نمایید.

 

 

منبع: فرارو

کلیدواژه: متخصص پوست و مو دکتر بیماری پیشگیری التهاب پزشکان متخصص پوست دکتر پوست سایت پی جو نشانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۴۸۶۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این داروها عامل میگرن هستند

همشهری آنلاین – آرش نهاوندی: این مطالعه که در نشریه «نئورولوژی کلینیکال پراکتیس» (Neurology Clinical Practice)، منتشر شده، ارتباط بالقوه بین داروها و مکمل‌های ضد اسید «مهارکننده‌های پمپ پروتون» با علامت اختصاری PPI (یکی از انواع درمان‌های دارویی است که می‌تواند برای کاهش اسید معده و تسکین علائم ریفلاکس اسید معده استفاده شود) مانند اسموپرازول (Nexium) و امپرازول (Prilosec) و داروهای مسدود کننده H۲RA هیستامین (H) مانند فاموتیدین (Pepcid AC) یا سایمتیدین با سر دردهای میگرنی را شناسایی کرده است .

به گزارش هلت لاین، نتایج این تحقیق نشانگر آن بود که در مقایسه با افرادی که از داروهای مهار اسید معده استفاده نمی‌کردند، خطر بروز میگرن و سردرد شدید، برای افرادی که از داروهای مهارکننده PPI (نوعی درمان دارویی برای کاهش اسید معده) استفاده می‌کردند، ۷۰ درصد، برای کسانی که از داروهای مسدود کننده (H۲RA) استفاده می‌کردند، ۴۰ درصد و برای کسانی که آنتی‌اسیدهای عمومی مصرف می‌کردند ۳۰ درصد بیشتر از افرادی بود که از داروهای ضد اسید استفاده نمی‌کرند.

دکتر مدحت میخائیل، پزشک متخصص مدیریت درد در مرکز پزشکی «مموریال کر اورنج کاست» در کالیفرنیا، که در این مطالعه شرکت نداشت، گفت که هیچ نوع ارتباط شناخته شده‌ای بین ریفلاکس اسید معده و اپیزودهای میگرن وجود ندارد، اما همه داروهای مهار کننده PPI ، مسدود کننده‌های H۲ و آنتی اسیدهای عمومی، عوارض جانبی مانند سردرد، تهوع و خستگی ایجاد می‌کنند.

میخائیل گفت: یک نظریه این است که مشکلی در سیستم عصبی مرکزی یا سطح گلوتامات (ماده ای شیمیایی که سلول‌های عصبی برای ارسال سیگنال به سلول‌های دیگر استفاده می‌کنند) ایجاد می‌شود که یکی از تسهیل کننده‌های مسیر درد است و ممکن است بیماری رفلاکس اسید و سردرد را با یکدیگر مرتبط کند. هنگامی که اسید بیش از حد تولید و حفظ شود، باعث ایجاد یک آبشار التهابی در مخاط معده و مری می‌شود.

این متخصص افزود: تأثیر مهار کننده‌های PPI بر جذب منیزیم در بدن می‌تواند نقش مهمی در ایجاد اپیزودهای میگرنی یا سردردهای شدید داشته باشد و با توجه به این واقعیت که از این دسته از داروها اغلب برای مهار اسید معده استفاده می‌شود می‌توان یک ارتباط احتمالی بین استفاده از این داروهای مهار کننده با سردردهای میگرنی در نظر گرفت.

دکتر کلیفورد سگیل، متخصص مغز و اعصاب در مرکز بهداشت پراویدنس سنت جان در سانتا مونیکا، کالیفرنیا، که او نیز در این مطالعه شرکت نداشت، گفت که به طور کلی، سطوح بالای استرس می تواند شرایطی را برای ریفلاکس اسید معده یا میگرن ایجاد کند.

سگیل گفت: به عنوان یک متخصص مغز و اعصاب، توضیح اینکه چرا هر دارویی برای تغییر سطح اسید معده می تواند باعث تغییر در مغز بیمار شود تا دفعات سردرد یا میگرن را افزایش یا کاهش دهد، چالش برانگیز است، اما به عنوان یک متخصص مغز و اعصاب، می‌توانم این طور بگویم که به راحتی می‌توان افزایش استرس زندگی را در ایجاد سردردهای میگرنی و ریفلاکس معده موءثر دانست.

افراد دارای اضافه وزن یا چاق، باردار، افراد سیگاری یا کسانی که به طور مرتب در معرض دود سیگار هستند، در معرض بالاترین خطر ابتلا به ریفلاکس اسید معده هستند. البته مصرف داروهای ضد رفلاکس معده در دراز مدت می‌تواند خطر زوال عقل را نیز افزایش دهد.

بیشتر بخوانید:

ارتباط عجیب سر دردهای میگرنی با این بیماری مزمن | میگرن خطر انواع سکته‌ ها و افسردگی را افزایش می‌ دهد علت غیرمنتظره سردردهای شدید مرد آمریکایی کد خبر 848089 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها سلامت خبر مهم بیماری - میگرن معده پزشکی

دیگر خبرها

  • بهت پزشکان داوطلب غزه از شدت جراحات در بیمارستان‌ها
  • مصرف برخی خوراکی‌ها احتمال ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد
  • بیماری هزار چهره‌ای که همه را گرفتار می‌کند
  • کیمیای سایه در اهواز/ خورشید در کمین است+فیلم
  • نشانه‌ها و علائم بیماری کبد
  • ببینید | حرف‌های این متخصص را بشنوید تا دیگر ته‌دیگ نخورید!
  • علت فوت پزشک متخصص در جهرم چه بود؟
  • این داروها عامل میگرن هستند
  • سایپا فراخوان داد / این افراد به سایت سایپا مراجعه کنند
  • لیست بهترین جراح فک و صورت تهران