Web Analytics Made Easy - Statcounter

واکنش‌های سیاسیون به پرونده دکترسلام جالب توجه بود؛ سیدامیر حسین قاضی‌زاده هاشمی، عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در واکنش به پرونده ویژه دکتر سلام در توئیت خودش نوشت: «پرونده ویژه دکتر سلام را دیدم، حقیقتاً تکان‌دهنده بود».

گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو - محمدعلی حسن‌نیا؛ انواع و اقسام تبلیغات را می‌توانید در روزگار امروز بدون نیاز به روزنامه یا رفتن به اینور یا آنور در فضای مجازی بیابید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
از غذا گرفته تا پیدا کردن برای یک هم‌خانه آن هم از جنس مونث! بله! درست حدس زدید. طنز سیاسی دکتر سلام در مدل جدید نگاهش به مسائل جامعه رو به موضوعات اجتماعی آورده است و در نخستین مورد آن به تبلیغات همه‌گونه سایت دیوار پرداخت.
در تبلیغات فراوانی که در سایت دیوار وجود دارد، می‌توانید از اجاره مسکن تا عذا و خودرو را بیابید. به تازگی برخی افراد در سایت دیوار، آگهی درخواست هم‌خانه خانم مجرد درج کرده‌اند. بعد از پخش این قسمت در فضای مجازی واکنش‌های زیادی از کاربران به این موضوع بروز و ظهور کرد.

این نگاهش و خوانش به مسائل اجتماعی نشان دهنده این است که اگر رسانه‌ها بتوانند در مسیر مطالبات و خواسته‌های مردم در موضوعات اجتماعی ورود کنند، اثربخشی بسیاری خواهد داشت.
بعد از این سرکشی دکتر سلام به دیوار وآگهی‌های تبلیغاتی مجازی که در موارد بسیاری سبب کلاهبرداری و جعل شده است. البته سازمان تنظیم و مقررات ارتباطات رادیویی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در گذشته اعلام کرده بود که باید تمام سایت‌های اینترنتی برای گرفتن کد مخصوص به فعالیت از طریق سامانه و سایت «شاهکار» نسبت به ارائه اطلاعات خودشان اقدام کنند. در همین ه. گفته رئیس سازمان فناوری اطلاعات با اتصال کسب‌وکار‌ها به این درگاه، امنیت این فضا به طور چشمگیری افزایش می‌یابد و متخلفان روی این پلتفرم‌ها قابل آشنایی و پیگیری می‌شوند. با این وجود، هوشیاری مردم در معاملات و پرداخت‌ها در فضای مجازی، همواره باید حفظ شود.

بعد از پیگیری‌های دکتر سلام، دوباره پای ناظمی، معاون وزیر ارتباطات به میان آمد و وی درباره تبلیغات اینگونه در فضای کسب‌وکار‌های اینترنتی گفت: «دیوار به طور کامل و با موفقیت به سامانه احراز هویت شاهکار وصل شده و از این پس توانایی شناسایی کاربران و به‌ویژه کلاهبرداران و متخلفان روی پلتفرم خود را برای معرفی به مراجع قضایی و پلیس در اختیار دارد.

بر اساس این گزارش؛ واکنش بعدی به موضوع اجتماعی مطرح شده در سایت دیوار توسط دکتر سلام از سوی سردار رحیمی، رئیس پلیس تهران بزرگ عنوان شد. وی در گفتگوی به خبرنگار دانشجو گفته بود که واقعاً متاسف است که برخی از سایت‌ها مانند دیوار به بهانه‌های واهی، جری شدند و هر نوع تبلغات و آگهی را منتشر می‌کنند و از سوی پلیس برخورد جدی تری با مسئولان این سایت‌ها خواهد شد. او همچنین خواست بود که باید اینگونه سایت‌ها برخورد شود و پلیس نیز به موضوع رسیدگی می‌کند.  
واکنش‌های سیاسیون نیز به این موضوع بسیار جالب توجه بود. سیدامیر حسین قاضی‌زاده هاشمی، عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در واکنش به پرونده ویژه دکتر سلام در توئیت خودش نوشت: «پرونده ویژه دکتر سلام را دیدم، حقیقتاً تکان‌دهنده بود».    
وی تأکید کرد: «به‌زودی عدم نظارت بر کسب و کار و تبلیغات در فضای‌مجازی را از وزیر ارتباطات و فراکسیون فضای مجازی پیگیری خواهیم کرد».

بر همین اساس؛ بسیاری از نمایندگان دیگر مجلس هم به این موضوع در فضای توئیتر واکنش نشان دادند و توئیتی که فراکسیون فضای مجازی مجلس شورای اسلامی زده بود را بازنشر کردند. این مورد به‌قدری برای کاربران فضای مجازی و برخی از مجلسی‌ها تعجب‌برانگیز بود که توئیتر رسمی فراکسیون فضای مجازی مجلس شورای اسلامی به این مورد واکنش نشان داد.
فراکسیون فضای مجازی مجلس شورای اسلامی نوشت: «سالانه بیش از ۸۰۰۰ شکیات کلاهبرداری و محتوای مجرمانه از سایت‌های فعال در حوزه کسب و کار‌های مجازی اتفاق می‌افتد.»  
در ادامه توئیت آمده است: «راه‌حل، تسهیل شناسایی هویت کاربران برای کسب‌وکار‌های فضای مجازی مانند تقویت سامانه شاهکار و مانند آن است. فراکسیون آماده کمک به این امر مهم است». این توئیت توسط احسان قاضی‌زاده هاشمی، رئیس فراکسیون فضای مجازی مجلس شورای اسلامی مورد اشاره قرار گرفت که نشان دهنده این است موضوع در دستور بررسی مجلس قرار خواهد گرفت.

اینگونه رسیدگی و نگاه به موضوعات اجتماعی و نشان دادن خلا‌های موجود می‌تواند کمک بسیار زیادی به حل و پُر کردن آن توسط مسئولان و یا قانون‌گذاری صحیح از سوی مجلس برای حل خطا‌های این دستی در جامعه است. پرونده ویژه دکتر سلام نشان داد می‌تواند امید مطالبه را بازتوئیت کرد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دکتر سلام سایت دیوار همخانه زن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۶۸۷۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمله عنابستانی به رشیدی کوچی: به دروغ طرح صیانت را فیلترینگ معرفی کرد /از او پرسیدم طرح را خوانده ای گفت نه /با کج فهمی به فضای مجازی ظلم کرد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، جلال رشیدی‌کوچی، عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی، طی روزهای اخیر در گفت‌وگویی، درباره بررسی طرح صیانت در مجلس یازدهم گفت: «طرح صیانت علنا از دستور کار مجلس خارج شد ولی زمزمه‌هایی شنیده می‌شود مبنی بر این‌که برخی در تلاش هستند هفته آخر مجلس این طرح مورد بررسی قرار گیرد. امیدوارم چنین اتفاقی رخ ندهد زیرا سر منافع مردم معامله کردن با جریانی خاص قطعا به ضرر آن اشخاص خواهد بود.»

در همین راستا، علی اصغر عنابستانی، نماینده سبزوار در مجلس یازدهم، با اشاره به بررسی مجدد طرح صیانت در مجلس به خبرگزاری خبرآنلاین گفت: «من درباره این موضوع معطل نیستم اما بیشترین ظلم را آقای رشیدی کوچی، به مجلس و کشور و نظام جمهوری اسلامی کرد. او به دروغ طرح صیانت را طرح فیلترینگ عنوان کرد در حالی که این طرح دقیقا نقطه مقابل فیلترینگ بود.»

وی گفت: «افرادی مانند آقای رشیدی کوچی که در این زمینه بسیار کج فهم هستند، بیشترین ظلم را به خود فضای مجازی کردند. امروز مشاهده می کنیم که فضای مجازی بدون مصوبه مجلس فیلتر است و مردم به سختی از سکوهای خارجی مانند تلگرام و اینستاگرام استفاده می کنند و آسیب های به شدت بدی برای مسائل فرهنگی ایجاد کرده است.»

نماینده سبزوار گفت: «از آن طرف رها شدن فضای مجازی، در اعتراضات سال ۱۴۰۱ چقدر به کشور ضرر وارد کرد. حتی امثال آقای رشیدی کوچی طرح صیانت را نخوانده بودند، من در کمیسیونی که ایشان عضو نبود و شرکت کرد، سوال کردم که طرح را خوانده‌اید و پاسخ داد خیر.»

وی افزود: «صرفا این اتفاقات را در کشور به دلیل کارهای پوپولیستی انجام دادند. فضای مجازی باید قانون‌مند و ضابطه‌مند شود و این موضوع را همه عقلا در دنیا می پذیرند. مجلس به دنبال فیلترینگ نبود بلکه به دنبال ضابطه‌مند بود دستگاه هایی که به مجلس مرتبط نبودند آن را فیلتر کردند.»

۲۷۲۱۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901304

دیگر خبرها

  • بیش از ۴۰۰ سایت و صفحه مجازی به دلیل جرائم اقتصادی مسدود شد
  • مولفه‌های بومی امنیت روانی در اردبیل احصا شود
  • تشکری هاشمی: قرارداد ۲ میلیارد یورویی با چین را فقط در سایت‌ها و فضای مجازی دیده‌ام
  • انسداد بیش از ۴۰۰ سایت و صفحه مجازی به دلیل جرائم اقتصادی
  • حمله عنابستانی به رشیدی کوچی
  • حمله عنابستانی به رشیدی کوچی: به دروغ طرح صیانت را فیلترینگ معرفی کرد | کج‌فهم به فضای مجازی ظلم کردی!
  • حمله عنابستانی به رشیدی کوچی: به دروغ طرح صیانت را فیلترینگ معرفی کرد
  • حمله عنابستانی به رشیدی کوچی: به دروغ طرح صیانت را فیلترینگ معرفی کرد /از او پرسیدم طرح را خوانده ای گفت نه /با کج فهمی به فضای مجازی ظلم کرد
  • تاکید بر برخورد قانونی با سایتهای ضد اخلاقی مازندران در فضای مجازی
  • چه کسی ناظر بر ابتذال جاری در آپارات است؟